Astrologie a horoskopy pro Vás


Kvůli horoskopu klidně zruším schůzku

14.01.2008 13:31

 

Rozhovor pro IDES 8.1.2008
"Někteří lidé považují astrologii za naprostý blábol. Netuší, že funguje jako hodinky," říká Antonín Baudyš, který patří mezi nejznámější astrology v České republice.


V první polovině devadesátých let byl ministrem obrany. Do povědomí lidí se tehdy zapsal díky pracovní cestě do Švédska. Když do severské země cestoval, jeden ze členů ochranky prostřelil vládní letadlo. Všichni pasažéři i posádka se dostali do ohrožení života.

"Věděl jsem, že při téhle cestě nastane nějaká kritická situace, ale kvůli tomu jsem přece nemohl zrušit mezinárodní návštěvu, která je naplánovaná dlouho dopředu. Kdyby se tenkrát mělo všechno dělat podle mého horoskopu, tak bychom se na ministerstvu nikam nedostali," říká dnes astrolog Antonín Baudyš.

Věděl jste tenkrát, co se konkrétně stane?

To ne, věděl jsem, že to budou nějaké nepříjemnosti. Nevěděl jsem, že má ochranka neseřízenou zbraň. Navíc že bude mít v pohotovostní poloze kohoutek, což se nesmí. Ale že by tam mohly být velké problémy, to ano.

Děláte si sám sobě horoskop?

Jsou astrologové, kteří tvrdí, že si astrolog nemůže sám sobě vykládat horoskop. To je blbost. Nejen že může, ale musí, protože na tom se nejlépe učí. Máte zpětnou vazbu, která je při učení klíčová. více

—————

Zpět